Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Botoșănenii care au fost în șomaj tehnic, lăsați fără asigurare medicală de amatorismul Guvernului PNL!

10 iulie 2020 | Politica

Toți botoșănenii care s-au aflat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență și a stării de alertă nu mai sunt asigurați medical! Asta din cauza bâlbelor ministerelor Finanțelor, Sănătății și Muncii.

Amatorismul celor trei miniștri din Guvern, căruia i se adaugă cel al prim-ministrului Ludovic Orban, a făcut ca persoanele aflate în șomaj tehnic să nu mai beneficieze de asigurare medicală, desi taxele aferente au fost achitate.

Nu trece zi să nu constatăm ce dezastre produce guvernarea PNL în societatea românească! Sunt atât de multe și atât de grave că rămâi tablou! Nu s-a gândit niciunul dintre cei trei miniștri ai Finanțelor, Sănătății și Muncii, nu s-a gândit nici premierul Orban că formularele și birocrația ANAF au lăsat oamenii neasigurați, deși s-au plătit taxele și impozitele aferente. Așa ceva este inadmisibil și, dacă ar avea dram de onoare, cei trei, plus premierul, și-ar da, astăzi, demisia”, precizează Marius Budăi, chestor al Camerei Deputaților.

Mai mult decât atât, bâlbâielile Guvernului Orban au făcut ca persoanele infectate cu noul virus Covid 19 să nu mai poată beneficia de concediu medical.

Cele mai afectate sunt persoanele care au fost în șomaj tehnic, dar au și fost internate, ca urmare a infectării cu noul virus. Aceste persoane pierd de două ori. Este de netolerat că nimeni din Guvern nu a prevăzut această situație, că nu s-a gândit să ia măsuri. Mai mult, nici măcar acum Guvernul nu reușește să vină cu o soluție”, adaugă chestorul Budăi, fost ministru al Muncii și Justiției Sociale.

Potrivit datelor oficiale, 5.185 de botoșăneni s-au aflat în șomaj tehnic în perioada 15-30 aprilie, 10.281 în luna mai, 8.404 în iunie și 761 în 1-8 iulie.

Tot potrivit datelor oficiale, 1.060 botoșăneni au fost infectați, până în prezent, cu noul coronavirus.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri