Cele mai citite

loader-image
Botoșani
18:12, 14 iulie 2024
temperature icon 36°C
cer senin
Humidity 19 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 12 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

DOINA FEDEROVICI: „Botoșănenii merită respect! Consiliul Județean nu poate fi condus la fără frecvență!””

21 iunie 2024 | Administratie, TOP Stiri

Astăzi a avut loc primul moment administrativ important al noului Consiliu Județean: înmânarea certificatelor doveditoare a alegerii consilierilor județeni și a președintelui Consiliului Județean Botoșani.
Din păcate, astăzi Valeriu Iftime a arătat #respectul pe care-l are față de botoșăneni! Președintele ales al Consiliului Județean și aproape jumătate dintre consilierii județeni PNL au ales să strălucească prin lipsă. Vorba românului „s-a văzut cu sacii în căruță” restul nu mai contează.
Am vrut să-i prezint domnului președinte proiectele majore pentru dezvoltarea județului pentru care am atras finanțări europene și naționale importante, dar nu am avut cui!
Consiliul Județean Botoșani este o instituție foarte importantă în arhitectura administrativă a județului. !
În ceea ce mă privește, vă asigur că în perioada rămasă până la încheierea mandatului meu voi trata cu aceeași seriozitate responsabilitățile funcției mele.
Îi transmit viitorului președinte al Consiliului Județean, că împreună cu echipa de consilieri PSD ne vom lupta cu toată forța pentru continuitatea tuturor proiectelor la care am muncit foarte mult și care sunt vitale pentru județul nostru. Pentru asta ne-au votat alegătorii noștri și ne vom lupta să îi reprezentăm cât mai bine!
Deci, dacă viitorul președinte CJ, care astăzi NU a fost prezent la ridicarea certificatului doveditor al alegerii în funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, și viitorii consilierii județeni ai PNL vor fi dispuși să conlucreze pentru continuarea proiectelor vor avea în mine și în PSD parteneri de încredere. Dacă însă le vor neglija, dacă le vor deturna sau dacă le vor abandona, cu riscul de a pierde banii europeni de care județul nostru are atâta nevoie, atunci vor avea în noi cei mai redutabili adversari!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri