Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Botoşani – Suceava, plătit cu bani europeni

11 noiembrie 2014 | Administratie

bt--svDeşi finalizat, proiectul este prezentat pe larg pe site-ul Ministerului Transporturilor. Potrivit acestuia, în cadrul proiectului se vor reabilita aproape 34,2 kilometri de drum naţional, 12 poduri şi patru podeţe, vor fi construite 29 de podeţe noi, 17 intersecţii la nivel cu drumuri clasificate şi o intersecţie cu calea ferată, vor fi reamenajate 31 de parcări, şapte staţii de autobuz şi refugiile aferente. Proiectul are un buget total de 91,2

milioane lei, din care 62,5 milioane lei constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană .“Lucrările se vor desfăşura în perioada aprilie 2011–octombrie 2015, conform calendarului de implementare al proiectului”, se mai arată în comunicatul postat pe site-ul ministerului. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a semnat contractul de finanţare pentru lucrările de modernizare a drumului ce leagă Botoşaniul de Suceava. Finanţator este Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Transport” 2007-2013.  Ovidiu Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, susţine că plăţile pentru lucrarea deja finalizată, dar nerecepţionată, nu au fost încă efectuate.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri