Cele mai citite

loader-image
Botoșani
16:35, 20 aprilie 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 44 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

Bugetul municipiului Botoșani a fost aprobat. Cosmin Andrei: „Educația rămâne unul dintre pilonii centrali”

15 februarie 2024 | Administratie, TOP Stiri

Primăria Municipiului Botoșani anunță aprobarea bugetului pentru anul 2024, în valoare de 311.867.770 lei.

Această alocare financiară strategică reflectă angajamentul ferm față de dezvoltarea orașului și satisfacerea nevoilor esențiale ale comunității. Educația rămâne unul dintre pilonii centrali astfel, bugetul aprobat include fonduri semnificative pentru modernizarea școlilor și îmbunătățirea calității educației oferite tinerilor botoșăneni.

Cu o investiție susținută în mobilier nou, table inteligente și echipamente didactice ultramoderne, majoritatea unităților de învățământ din Botoșani vor beneficia de facilități moderne și adaptate la nevoile actuale ale elevilor și cadrelor didactice. De asemenea, în cadrul acestei inițiative, alte 15 școli și grădinițe vor fi supuse unor ample lucrări de reabilitare energetică pentru a asigura un mediu de învățare sănătos și sustenabil.
În ceea ce privește infrastructura și dezvoltarea urbanistică, primarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei a declarat că este ferm hotărât să continue proiectele începute și să demareze altele noi. Finalizarea lucrărilor pe cele 20 de străzi incluse în Cvartalul I și II, precum și deschiderea altor șantiere pe străzi din diferite zone ale municipiului, sunt priorități cheie pentru îmbunătățirea infrastructurii noastre urbane. De asemenea, acesta a declarat că 9 clădiri rezidențiale vor fi reabilitate energetic pentru a oferi locuitorilor municipiului Botoșani condiții optime de confort și trai. Prin aceste investiții strategice, se propune transformarea Botoșaniul într-un loc modern, deschis și primitor pentru toți locuitorii săi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri