Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Camere de filmat în toate azilurile din România, anunță ministrul Muncii, Marius Budai

10 iulie 2023 | Politica

Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune că în azilurile din România se vor monta camere de filmat, pentru ca cei internați acolo să nu mai fie bătuți și chinuiți de personal. Marius Budăi spune că e nevoie ca în aziluri să existe camere de filmat.

„Sper și revin ca procurorii să lămurească aceste neconcodanțe. Voi solicita și de la DGASPC Ilfov cu verificările pe care le-au făcut lunar, atunci când dădeau la plată aceste facturi. DGASPC era în contract cu aceste centre de asistență și lunar verificau ceea ce înseamnă respectare condiții minime. Cred că este necesar ca DGASPC să demareze un control. Am dispus constituirea unei comisii la nivelul AJPIS. Am luat act de demiterea conducerile cerute de domnul premier. Am dat dispoziție ca prin ordine de prefecți la nivelul județelor țării să se formeze comisii cu DSP și DSVSA. Se vor verifica toate centrele, nu va fi niciunul evitat. I-am cerut premierului Marcel Ciolacu să instalăm camere de filmat la aceste centre, ca la nevoie filmările să fie puse la dispoziția organelor de anchetă”, a declarat Marius Budăi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri