Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Carte verde falsificată, depistată la Stânca

7 martie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean al R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră pentru ansamblul rutier condus, o poliță de asigurare tip carte verde falsificată.

În data de 06 martie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui ansamblu rutier format din autoutilitară și semiremorcă, ambele înmatriculate în România, un cetățean al R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.
Bărbatul a prezentat la control documentele printre care şi polița de asigurare obligatorie tip carte verde pentru autoutilitara cu care se deplasa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat că autoutilitara nu figurează ca fiind asigurată, documentul prezentat fiind fals.
Conducătorul auto a declarat că a preluat documentele de la firma la care este angajat, a verifcat ca polițele de asigurare să fie valabile, fără a avea cunoștință că una dintre acestea nu este autentică.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material sub semnătură privată și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri