Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Casieriile Modern Calor sunt închise pe 20 iulie

19 iulie 2023 | Fără categorie

Sectorul energetic a avut un an dificil, plin de provocări, iar S.C. Modern Calor S.A. reușește în continuare să aducă confortul în casele botoșănenilor și nu numai.

Îmbunătățirea calității serviciilor pentru a asigura astfel confortul și siguranța consumatorilor, este pe primul loc în obiectivele societății, de aceea pe data de 20 iulie cinstim profesiile tuturor celor care lucrează în sectorul energetic și ne susțin în realizarea acestui obiectiv.

Pe 20 iulie se sărbătorește Ziua Energeticianului, iar S.C. Modern Calor S.A. acordă angajaților o zi liberă, așadar toate casieriile societății vor fi închise, urmând ca vineri, acestea să funcționeze cu program normal.

Biroul de Relații cu Publicul din Strada Vârnav, va fi închis în ziua de joi, urmând ca vineri, 21 iulie, să funcționeze cu program normal.

Sfătuim clienții să folosească opțiunile digitale de comunicare și de plată a facturii. Eventualele sesizări pot fi comunicate pe email la adresele: [email protected], [email protected], iar facturile pentru energia termică pot fi plătite la bănci (în funcție de programul propriu al acestora), on-line, prin accesarea site-ului www.moderncalor.ro secțiunea Clienți, PayPoint sau aplicația un-doi Centru de plăți.

Pentru urgențe de ordin tehnic sunt disponibile numerele de telefon: 0231.537.100 – tasta 1 sau 0231.515.959 – tasta 1. Sectoarele de producție și distribuție ale S.C. Modern Calor S.A., inclusiv formațiile de intervenție, vor funcționa cu program continuu.

Le urăm pe această cale „La mulți ani plini de energie!” tuturor celor care activează în domeniul energetic și le mulțumim pentru munca lor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri