Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Cei 36 de muncitori din Sri Lanka, aduși degeaba la Otopeni. Niciun avion comercial nu zboară spre Sri Lanka, țară care are aeroporturile închise

25 mai 2020 | Eveniment

36 de cetățeni din Sri Lanka transportati de la Botoșani, duminică seara, pe aeroportul Otopeni, de unde ar fi urmat să fie repatriați au constatat că nu îi aștepta nicio cursă specială care să îi ducă acasă, așa cum fuseseră informați.

Cetățenii din Sri Lanka au fost aduși cu două autocare de la Botoșani, un transport organizat, se pare, de Prefectura Botoșani.

Ei erau angajați la o firmă de confecții din comuna Mihai Eminescu din Botoșani, dar la un moment dat, unul dintre ei a făcut COVID-19 și au intrat toți în carantină instituționalizată timp de trei săptămâni, după care li s-a spus că se pot întoarce acasă. Oamenii au fost concediați.

Cel mai probabil, cetățenii ar putea să fie repatriați cu o cursă charter, dar, nu se știe din ce motiv, se pare că s-a produs o încurcătură sau un scurtcircuit de comunicare în rândul autorităților.

În urma situației speciale apărute, la aeroport a venit duminică seară și ministrul muncii, Violeta Alexandru, pentru a vedea ce se poate face în acest caz. Poliția nu le permitea oamenilor să staționeze în aeroport, pentru că nu aveau bilet de avion. Oamenii nu au bani să-și cumpere bilet de avion și oricum, nicio cursă nu zboară la Colombo.

Oamenii nu au nici unde să rămână peste noapte.

Potrivit unor informații pe surse obținute de Digi24, se pare că cetățenii vor fi cazați până la urmă la un hotel din Otopeni, în speranța că se va găsi o soluție pentru ei.

www.digi24.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri