Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

”Cititorii Sclipitori” se reunesc vineri,  17 februarie, la bibliotecă

15 februarie 2023 | Fără categorie

Pornind de la ideea că biblioteca trezește în sufletele copiilor curiozitatea și plăcerea de a parcurge paginile pline de învățături ale cărților, prichindeii clasei I-a B de la Școala Gimnazială nr. 7 Botoșani, îndrumați de prof. Cristina Surdu, organizează lunar Clubul de lectură ”Cititorii Sclipitori”.

Prieteni vechi ai Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani, micuții se reunesc și vineri, 17 februarie 2023 (ora 10:00), la o nouă ediție a clubului de lectură, găzduită, ca de obicei, de Filiala nr. 1 Primăverii a bibliotecii.

Copiii vor prezenta cartea ”Nic năstrușnic”, de Francesca Simon, o poveste încântătoare ce desenează zâmbete atunci când afli de întâmplările și poveștile lui Nic.

Prin organizarea acestei noi ediții a Cubului de lectură ”Cititorii Sclipitori”, se dorește consolidarea parteneriatului de suflet dintre ”boboceii” prezenți la activitate și bibliotecă,  o prietenie ce le va deschide copiilor o lume nouă, cea a cărților, plăcută și mai ales utilă azi și pe viitor.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri