Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

CJ Botosani va avea la dispoziţie 47,8 milioane de lei pentru plata arieratelor, a proiectelor şi a cheltuielilor de funcţionare

9 ianuarie 2014 | Administratie

sedinta cjPer total, 368,7 milioane lei va primi judeţul Botoşani de la structurile centrale, suma fiind împărţită de către Fisc Consiliului Judeţean şi primăriilor din judeţ în baza unei formule matematice. Suma este mai mare cu 10,6 milioane lei comparativ cu anul trecut. Consiliul Judeţean va finanţa sistemul de protecţie a copilului şi centrele de asistenţă socială a persoanelor cu handicap, inclusiv cămine de bătrâni şi unităţile de asistenţă medico-socială, acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevi, învăţământul special şi centrele de resurse educaţionale, declara trezorierul-şef al judeţului, Mihai Alexa. Pe de altă parte, sumele defalcate din TVA, destinate învăţământului şi asistenţei sociale şi protecţiei copilului, sunt de 251 de milioane de lei. De altfel, sumele de echilibrare, care vor fi împărţite prin votul consilierilor judeţeni, vor fi de 61,1 milioane lei, în condiţiile în care în 2013, acestea erau de 62,7 milioane lei. Trezorierul şef al judeţului mai spune că bugetul destinat salarizării însoţitorilor persoanelor cu handicap va fi de 18 milioane de lei, comparativ cu cele 16 milioane de lei alocate anul trecut.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri