Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

COLABORARE ÎNTRE INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN ȘI DIRECȚIA GENERALĂ DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIE A COPILULUI, PENTRU A OFERI SPRIJIN ȘI PROTECȚIE COPIILOR ȘI FAMILIILOR AFLAȚI ÎN SITUAȚII VULNERABILE

13 martie 2024 | Administratie

Astăzi, 13 martie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani și Direcția Generală de Asistență Socială au încheiat un protocol de colaborare pentru asigurarea unei intervenții bine coordonată în cazurile de abuz, neglijare sau exploatare a copiilor sau altor persoane aflate în situații vulnerabile.

Scopul protocolului este acela de a operaționaliza intervenția interinstituțională, prin mobilizarea tuturor resurselor disponibile atunci cand situația o impune.

Printr-o bună cooperarea între instituții, constând în schimb de informații și colaborare în cadrul anchetelor, se pot preveni sau identifica și interveni de urgență, cazurile în care există suspiciuni că sunt încălcate drepturile persoanelor vizate, pentru ca acestea să primească protecția și sprijinul de care au nevoie în situații dificile.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri