Conducea un ansamblu rutier, deşi nu deţinea permis de conducere valabil pentru aceasta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie română – R. Moldova, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere deţinut nu îi dădea dreptul.

În Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși ţară, un bărbat cu dublă cetățenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 40 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o remorcă.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

(Visited 70 times, 1 visits today)