Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Conducere APIA BOTOSANI informează că a fost extras eșantionul de control pentru Campaniei 2020

30 iulie 2020 | Administratie

privind extragerea eșantionului de control aferent Campaniei 2020

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul judetean Botosani informează că a fost extras eșantionul de control pentru Campaniei 2020, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală, schemelor de ajutor din sectorul zootehnic și ecocondiționalitate din cererea unică de plată.
Astfel, eșantionul de control extras din baza de date APIA – Centrul judetean Botosani conține un număr total de 1.453 fermieri pentru care se vor verifica respectarea normelor de ecocondiţionalitate, a cerințelor minime și specifice aferente schemelor de plată în sectorul vegetal şi în sectorul zootehnic, după cum urmează:
pentru controlul pe teren prin metoda clasică – 398 fermieri;
pentru controlul pe teren prin metoda teledetecţie – 910 fermieri;
pentru controlul schemelor de ajutor din sectorul zootehnic – 145 fermieri.

Suprafaţa totală controlată este de 66.577,54 ha, respectiv:
pentru controlul pe teren prin metoda clasică – 51.942,20 ha;
pentru controlul pe teren prin metoda teledetecţie – 14.635,34 ha.
Facem precizarea că eșantionul de control aferent Campaniei 2020 este mai mic cu un număr de 314 de fermieri față de Campania 2019.
În conformitate cu Ordinului nr.175/23.06.2020, pentru modificarea art.1 lit.c) din Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr.66/2020 privind stabilirea modalității de coordonare a implementării schemelor de plăți directe și a ajutoarelor naționale tranzitorii care se aplică în agricultură, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură are obligația ca în perioada 1 iulie – 15 octombrie 2020 să efectueze controlul la fața locului pentru cererile unice de plată eșantionate în acest scop, iar controlul aferent al unor obligații/cerințe specifice se va efectua, după caz, în iarna sau primăvara anului următor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri