Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Conducerea PNL a inaugurat transportul electric din Flămânzi

5 aprilie 2024 | Politica

Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă și vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode au participat, vineri, la inaugurarea sediului administrativ și a autobazei pentru serviciul de transport persoane cu microbuze electrice în orașul Flămânzi din județul Botoșani.
Acesta este realizat prin proiectul ,,Măsuri integrate de investiții pentru o dezvoltare durabilă a mobilității urbane în cadrul orașului Flămânzi din județul Botoșani”, cu o valoare de aproximativ 5 milioane de euro și este unul dintre cele 5 proiecte finanțate de ADR Nord Est.
“În 2022 când am discutat ce putem face pentru a atrage cât mai mulți bani europeni, am decis să semn al multă libertate si responsabilitate Agențiilor de Dezvoltare Regională..Și iată că se poate” a spus Cică..

Nicolae Ciucă a accentuat importanța peoiectelor europene și a precizat şi că în mandatul său de premier a fost realizată cea mai mare atragere de fonduri europene din istoria României.

Un obiectiv important al liberalilor este reducerea disparităților, a decalajelor dintre regiuni, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul Partidului Național Liberal a vorbit, la Flămânzi despre dorinţa liberalilor de a aduce românii din diasporă acasă. Pentru acesta, spune el, administrațiile locale trebuie să acceseze proiecte pentru dezvoltarea comunităților, pentru a încuraja, astfel, românii plecați din țară să facă acest pas.

Începând cu ora 17.00, Nicolae Ciucă și Lucian Bode participă la lansarea candidaților liberali din județul Botoșani la alegerile locale din 9 iunie 2024.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri