Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Consilierii de la municipiu convocaţi azi în şedinţă fulger

17 ianuarie 2014 | Administratie

sedinta cl nouPlenul Consiliului Municipal se va întruni azi, 17 ianuarie 2014, cu începere de la ora 9:00, într-o şedinţă extraordinară care are pe ordinea de zi două proiecte de hotărâre, ambele privitoare la Filarmonica de Stat Botoşani.
Primul dintre acestea este pentru modificarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 349/2013 privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi desfăşurare a concursului de management, caietului de obiective, condiţiilor de participare pentru concursul de ocupare a funcţiei de manager la Filarmonica de Stat Botoşani. Al doilea este iniţiat pentru completarea unei alte HCL care face referire la comisia de evaluare şi soluţionare a contestaţiilor de la concursul de management pentru funcţia de director de la instituţia de cultură. Primarul Ovidiu Portariuc propune astfel mărirea numărului de membri din comisia de concurs de la trei la cinci, prin adăugarea unui reprezentant al Ministerului Culturii şi a unui director de filarmonică din ţară. Momentan Filarmonica de la Botoşani este condusă cu titlu de interimat de Liviu Buiuc.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri