Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Constructor desemnat pentru noul Ambulatoriu de la Spitalul Județean

13 mai 2023 | Administratie

Continuă investițiile în sistemul de sănătate botoșănean!
Proiectul Consiliului Județean Botoșani de construire a unui nou ambulatoriu de specialitate la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, în valoare de peste 13 milioane de euro, a depășit faza licitației publice.

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Investiții a desemnat asocierea condusă de firma Katar Conneg din Negrești să realizeze proiectarea și construirea noului ambulatoriu.

Îmbunătățirea permanentă a infrastructurii județene de sănătate, asigurarea accesului la investigații și tratamente de bună calitate pentru toți cetățenii județului Botoșani, a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru Consiliul Județean Botoșani. Depunem toate eforturile pentru ca botoșănenii să nu mai fie nevoiți să meargă în alte județe pentru a se trata de afecțiuni care ar putea fi tratate și la nivelul județului Botoșani. Noul ambulatoriu de specialitate va fi unul modern care va răspunde la toate cerințele vremurilor pe care le trăim”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Imediat ce asocierea care a câștigat licitația va constitui garanția de bună execuție, Compania Națională de Investiții va emite ordinul de începere a primei faze, proiectarea, pentru care sunt alocate patru luni. Ulterior, după realizarea proiectului tehnic și aprobarea lui de către CNI, constructorul are 18 luni pentru finalizarea investiției.

Noul ambulatoriu va avea un regim de înălțime D+P+3E, cu suprafața construită de 1.066,50 mp și suprafața construită desfășurată de 5.417,81 mp. Este dimensionat pentru a asigura spațiul necesar a 34 de cabinete de specialitate, săli de investigații și săli de tratament necesare acestora, precum și spații administrative și auxiliare necesare funcționării.

Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totală de 49 de paturi distribuite în saloane și rezerve.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri