Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Continuă înscrierile pentru rezervişti voluntari

7 iulie 2023 | Administratie

Centrul Militar Județean Botoșani informează că s-a pelungit perioada de înscriere pentru cei care doresc să îndeplinească serviciul militar în calitate de rezervist voluntar în Armata României, până la data de 28 iulie.

Rezerviștii voluntari reprezintă personalul care consimte, pe bază de contract individual pe durată determinată, să încadreze funcții în statele de organizare ale structurilor de apărare și securitate.

Pentru acest an sunt disponibile, la nivel național, 2.180 posturi de ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați.

În județul Botoșani, sunt vacante 101 posturi pentru categoria de rezervist voluntar.

Limita de vârstă este de 51 ani pentru soldați gradați și 55 ani pentru ofițeri, maiștri militari și subofițeri, cerința de studii fiind absolvirea liceului.

Candidații proveniți din rândul cetățenilor fără pregătire militară vor fi consiliați în ceea ce privește exprimarea opțiunilor, în sensul orientării către arme și specialități militare pentru care aceștia prezintă abilități și aptitudini.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri