Contor de gaz, sfințit cu un sobor de preoți, primar și un deputat 

Autoritățile locale din comuna Frumușica au organizat în week end-ul trecut un întreg eveniment pentru a celebra inaugurarea unei conducte de gaz. Nu au lipsit soborul de preoți, pâinea cu sare și, desigur, ceremonia de tăiere a panglicii.

„S-a scris istorie!”, a scris , pe Facebook, liderul PNL din județ, Costel Șoptică.

La eveniment au participat oameni de seamă ai județului: președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Şoptică, împreună cu secretarul general, Ionică Nechifor; directorul DSVSA Botoșani, Mihai Țurcanu; directorul DSP Botoșani, Monica Delia Adăscăliței; inspectorul școlar general, Ada Alexandrina Macovei și inspectorul școlar general adjunct, Bogdan Suruciuc.

Constantin Corneliu Bălășanu, primarul comunei Frumușica, și-a dorit să trasforme inaugurarea rețelei de gaz într-un moment memorabil pentru localitate.

Evenimentul organizat chiar de ziua primarului, a fost și un mare cadou oferit cetățenilor acestei localități. Astfel, a fost inaugurată branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a mai scris, pe o rețea de socializare liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică.

(Visited 185 times, 1 visits today)