Cele mai citite

loader-image
Botoșani
19:01, 14 iulie 2024
temperature icon 34°C
cer senin
Humidity 24 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 8 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

Contractul cu HSR, prelungit

15 iulie 2014 | Administratie

primaria botosaniMunicipalitatea a prelungit contractul cu firma Hi Speed Recovery. Contractul a expirat la jumătatea lunii aprilie. A fost încheiat un act adiţional care prevedea o prelungire cu două luni, iar astăzi s-a anunţat că a intervenit o nouă prelungire, de această dată până la finele anului 2014. Explicaţia este aceea că municipalitatea nu a identificat sursa financiară pentru achiziţionarea parcomatelor de la HSR. „În momentul în care avem sursa financiară pentru achiziţionarea acelor parcomate, se va proceda la reziliere. Atâta vreme cât nu există sursă financiară prevăzută, rezilierea acelui contract va însemna plata de despăgubiri. Ştiţi foarte bine ca se mută banii dintr-o parte în alta, Consiliul Local. Se prelungeşte cred că

până atunci când vor exista resurse financiare, sau până când CL va considera firesc şi normal să aloce banii. Ar fi nevoie de aproximativ 100.000 lei”, a declarat astăzi primarul Ovidiu Portariuc. Încă de la instalarea în funcţia de primar, Ovidiu Portariuc a anunţat că va rezilia contractul cu HSR, lucru care nu s-a întâmplat. 
„Vă promit că până la urmă va fi reziliat în condiţii în care să nu atragă răspunderea Primăriei. S-ar putea să pierdem mai mulţi bani decât economisim prin această temporizare. Vreau să vă spun că în spiritul acestui contract, pentru că noi am criticat acest contract, s-au oprit abuzurile. Aţi mai văzut maşini ridicate în Botoşani? Aţi mai văzut cetăţeni hărţuiţi şi plimbaţi dintr-o parte în alta?”, a concluzionat primarul. Contractul cu HSR se limitează doar la administrarea parcărilor cu plată din municipiu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri