Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Cosmin Andrei: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

26 aprilie 2024 | Politica

Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza până la încheierea actualului mandat alte proiecte importante, fie că vorbim de reabilitarea școlilor, de transport în comun 100% electric, de Teatrul Mihai Eminescu și de multe alte proiecte care sunt în derulare și se vor finaliza în scurt timp”, a declarat Cosmin Andrei.

În ultimii 4 ani, botoșănenii l-au simțit aproape pe primarul Cosmin Andrei. L-au văzut pe șantierele din oraș, l-au văzut că se implică direct în amenajarea parcurilor și a orașului, l-au întâlnit pe stradă și au discutat cu acesta, l-au găsit la piață sau în magazine la cumpărături. Cosmin Andrei este un primar care se implică, un primar care comunică, un primar care este prezent în mijlocul oamenilor.

De fiecare dată le-am spus oamenilor adevărul și le-am explicat care sunt procedurile care trebuie parcurse pentru a finaliza un proiect. Acest dialog deschis cu cetățenii m-a ajutat foarte mult. Atunci când oamenii îți spun „Da, domnule Primar, am înțeles și vă susținem!” nu te mai simți singur în acest efort de a face o schimbare în bine în orașul tău. Simți că faci parte dintr-o comunitate, dintr-o echipă cu cetățenii care sunt alături de tine. Voi menține în permanență această legătură directă cu cetățenii”, a subliniat primarul.

Faptele primarului Cosmin Andrei vor fi garanția pentru ceea ce le spune oamenilor că va face în mandatul următor. Fiecare proiect dus la bun sfârșit înseamnă o schimbare în bine pentru botoșăneni.

Am învățat ca primar că dacă am o majoritate politică stabilă la municipiu și la județ, dacă am un coleg cu care să colaborez în continuare, cum e Lucian Trufin, la conducerea județului, atunci pot face mai multe schimbări în bine în Botoșani. De aceea le spun botoșănenilor care au încredere în mine să voteze PSD la consiliul local și județean și Lucian Trufin președinte al Consiliului Județean pentru accelerarea dezvoltării orașului nostru”, a încheiat social-democratul Cosmin Andrei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri