Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Cosmin Andrei: „Consider că este o sfidare şi o răzbunare politică”

25 noiembrie 2014 | Administratie

DSC_0499Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că în hotărârile de Consiliu Local pe care Eugen Ţurcanu a invocat că le respectă nu este specificat locul unde este amplasat acest patinoar, fiind vorba doar de un regulament de funcţionare a patinoarului. „De altfel, anul trecut patinoarul a fost construit în Centrul Istoric” a declarat Cosmin Andrei.  Viceprimarul a reamintit faptul că amenajarea patinoarului în parc a fost o idee

foarte bine primită de către cetăţenii municipiului Botoşani. „Fac un apel la adresa domnului Cătălin Flutur, care este şeful acestui domn, pe linie politică. Consider că toate acţiunile sunt ale domnului Flutur şi nu ale domnului Eugen Ţurcanu, consider că se consultă şi iau decizii în acest sens. De asemenea, consider că este o sfidare la adresa bunului simţ şi a botoşănenilor, prin aceste acţiuni pe care domnul Eugen Ţurcanu le face. De altfel, îi solicit rechemarea din concediu a unui foarte bun profesionist care lucrează la DSPSA, a domnului Paşparan, care a fost trimis forţat în concediu tocmai pentru a împiedica rezolvarea acestor probleme din Parcul Mihai Eminescu. Consider că este o sfidare şi o răzbunare politică din partea domnului Cătălin Flutur. Aştept din partea domnului Eugen Ţurcanu o altfel de atitudine, de respect la adresa botoşănenilor care ne-au trimis în Executivul Primăriei, ne-au dat un vot de încredere, să respecte toate deciziile pe care le luăm astfel încât să avem cetăţeni fericiţi” a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri