Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Cosmin Andrei: „Domnule Flutur luați imediat exemplul doamnei Firea de a testa profesorii și elevii la începerea școlii pentru a le proteja sănătatea”

25 august 2020 | Politica

Cosmin Andrei, candidatul PSD pentru Primăria municipiului Botoșani îi solicită primarului Cătălin Flutur să demareze urgent un program special pentru protejarea cadrelor didactice și elevilor din Botoșani o dată cu începerea noului an școlar.

Domnule Flutur, eu dacă aș fi fost primarul municipiului Botoșani luam din timp măsura de protejare a sănătății copiilor și a cadrelor didactice din municipiul Botoșani prin inițierea unui program de testare gratuită, cu acordul părinților. Domnilor de la PNL Botoșani, părintele nu are cum să știe dacă copilul are COVID, decât dacă îl testează. Prin declarația părinților de participare a copiilor la școală, impusă de Ministerul Sănătății, domnul Orban și cu toți liberalii se spală pe mâini de responsabilitatea sănătății și educației copiilor noștri. Toată presiunea va fi pe părinți, fără ca autoritățile să răspundă în vreun fel pentru situația în care aceștia se pot îmbolnăvi după deschiderea școlilor. Practic, declarația pe care părinții sunt obligați să o semneze, îl absolvă pe domnul Flutur și pe domnul Orban de orice risc și de orice răspundere față de sănătatea copiilor din municipiul Botoșani. Guvernul PNL ridică o barieră în calea educației și sănătății copiilor, care trebuie asigurate de stat pentru toți copiii conform Constituției”, a declarat Cosmin Andrei.

Cosmin Andrei a anunțat că îi pune la dispoziție lui Cătălin Flutur toate detaliile programului inițiat de primarul general al municipiului București, Gabriela Firea pentru testarea gratuită, cu acordul părinților a tuturor elevilor și cadrelor didactice din municipiul Botoșani.

Domnule primar Flutur vă rog să nu vă jucați cu sănătatea copiilor și profesorilor din Botoșani. Lăsați politica de-o parte și preluați programul doamnei Firea de la București cu testarea și protejarea sănătății copiilor și cadrelor didactice. În ultimele zile l-am auzit și eu și toți botoșănenii pe șeful dumneavoastră, domnul Orban cum a declarat public de mai multe ori că a trimis bani către autoritățile locale. Așadar, nu aveți nicio scuză domnule Flutur să le spuneți botoșănenilor că nu aveți bani pentru verificarea stării de sănătate a copiilor și profesorilor și pentru asigurarea accesului la educației a tuturor preșcolarilor și elevilor din Botoșani. Domnule Flutur, vă rog nu mai așteptați campania electorală și începeți testarea și luați cât mai urgent toate măsurile de protecție sanitară pentru siguranța copiilor noștri”, a subliniat Cosmin Andrei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri