Costel Enache: „Aștept un joc echilibrat”

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că se așteaptă la un meci foarte greu duminică la Mediaș cu Gaz Metan.

„Întâlnim un adversar care este într-un moment bun, cu altă dinamică de joc, cu o evoluție destul de bună acasă, în jocurile de pe teren propriu. E o echipă cu jucători interesanți, jucători cu calitate, jucători care pot debloca jocul prin acțiuni individuale sau printr-o execuție, așa că o să avem treabă. Aștept un joc echilibrat și m-aș bucura să fie un joc echilibrat pentru că și noi avem în echipă jucători care vor face diferența în anumite momente, îmi doresc un joc echilibrat pentru că asta ar însemna din partea noastră o organizare de joc foarte bună și atunci m-aș simți mai în siguranță în momentele în care băieții au înțeles că forța vine din organizare și dintr-o luptă colectivă, am ieșit cu fruntea sus și cu rezultate pozitive. Aștept în continuare același lucru și să fim bucuroși cu toții”, a declarat Costel Enache.

Înaintea duelului din penultima etapă a turului acestei ediții de campionat, care se va disputa între Gaz Metan și FC Botoșani duminică, 21 octombrie de la ora 18:00, gruparea locală se află pe locul 11 în Liga I cu 12 puncte.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că atacantul Nikola Trujic este jucătorul care poate aduce plusul de care echipa avea nevoie în atacul echipei sale.

„Am fost naivi în două puncte clar: am luat goluri ușor și am marcat foarte mult. Pe parcurs e destul de greu să aduci pe cineva să intre într-o organizare ofensivă, care necesită sincronizare, omogenitate, un anumit ritm de joc, dar pe partea ofensivă e nevoie de un jucător care să vină cu o calitate aparte față de jucătorii din lot. Nikola cred că este un jucător care ne poate ajuta. E un jucător de un alt profil decât cei pe care îi avem în lotul actual, e un jucător care are un istoric destul de bun. Am considerat că e jucătorul care poate ajuta echipa în momentul acesta. E un jucător cu forță de pătrundere în viteză extraordinar de bună”, a declarat Costel Enache.

www.fcbotosani.ro

(Visited 7 times, 1 visits today)