Costel Enache: „Sunt doi jucători care au adus un mare plus echipei noastre”

Atacantul italian Diego Fabbrini și mijlocașul francez Lossemy Karaboue ar putea debuta sâmbătă în Liga 1, în partida pe care FC Botoșani o va juca în deplasare, împotriva formației Dunărea Călărași. Cei doi jucători veniți după meciul cu FC SB au intrat în programul de pregătire al FC Botoșani iar antrenorul Costel Enache intenționează să mizeze pe ei în partida de la Călărași. Tehnicianul botoșănean consideră că Fabbrini și Karaboue vor ajuta foarte mult echipa o pregătește deoarece sunt jucători cu experiență acumulată în campionatele din Italia, Anglia sau Franța.

„Sunt oameni cu mare experiență fotbalistică și de viață, oameni care au trăit în diferite culturi. Au intrat foarte repede în grupul nostru și parcă sunt aici de mult timp, nu doar de o săptămână. Sunt doi jucători care au adus un mare plus echipei noastre, cu experiența lor, cu modul de a se comporta și cred că am fost inspirați cu cele două transferuri. Sunt convins că vor fi de mare ajutor clubului nostru. Avem nevoie de jucători cu experiență, de jucători care să ducă o luptă grea și de lungă durată. Sunt pregătiți pentru jocul de sâmbătă”, a declarat Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani.

Meciul dintre Dunărea Călărași și FC Botoșani din cadrul etapei a 8-a al Ligii 1 Betano se dispută sâmbătă, 15 septembrie de la ora 15,00.

(Visited 11 times, 1 visits today)