Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Costel Lupașcu: „ORBan și cei 17 miniștri hoți trebuie să plece!’’

19 mai 2020 | Politica

Vedem de două luni un Guvern arogant și un Premier tulburat care îi sfidează pe toți românii. În România avem nevoie de un parteneriat real între Guvern și Parlament care să se bazeze pe încredere și nu pe minciuni, bâlbe și incompetență. De aceea, Parlamentul României a trebuit să suplinească lipsa de acțiune și de măsuri a Guvernului Orban. 

    ,,Guvernul ORBan reprezintă un pericol imens la adresa românilor, iar ORBan și cei 17 miniștri hoți ai PNL trebuie să plece! Domnule ORBan – terminați cu minciuna, hoția și  sfidarea! Terminați cu aroganța! Terminați să mai guvernați împotriva românilor! Terminați cu tunurile pentru firmele de casă! Terminați cu numirile de chelneri și patroni de pompe funebre la conducerea spitalelor. România suferă! E timpul să vă treziți! Sau să plecați acasă! Guvernul Orban este cel mai slab Guvern pe care l-a avut România! Prin indolență și incompetență au reușit să strice tot ceea ce au reușit românii în ultimii ani. PNL-iști au fost mereu vestitorii austerității și voi, cei din PNL nu știți nimic altceva decât să tăiați, să interziceți, să închideți și să amendați!’’

    ,,În ultima perioadă această țară a arătat că nu este guvernată, iar noi toți, ne-am săturat de MINCIUNILE și INCOMPETENȚA PNL! Au fost promise prime cadrelor medicale care își riscă viața, dar cadrele medicale NU au primit nimic! Dați dovadă de o inconștiență totală, iar cei peste 1 milion de șomeri abia și-au primit banii și se tem de ce se va întâmpla în viitor! Marele program IMM Invest, al lui Cîțu, are doar 16 beneficiari care, probabil sunt de la PNL. Să nu uităm că pentru Guvernul PNL exportul de români, de bușteni și de grâne sunt lucruri normale, dar pentru noi românii sunt o mare hoție! Românii trebuie să știe că toate aceste acțiuni s-au întâmplat sub organizarea și cu acordul Guvernului Orban. LuCOVID, NU mai trimite românii la export! Românii nu mai trebuie să muncească fără forme legale și fără echipamente de protecție – asta este o CRIMĂ! Nu trebuie uitat că fermierii și cei din industria alimentară așteaptă ca Guvernul PNL să le vină în ajutor, cel mai probabil vor primi ajutor la fel ca de la Cioloș în 2015 și va fi nevoie iar de PSD să lucreze pentru a ajuta din nou agricultura.’’

    ,,Alo, Guvernul! E timpul să vă treziți! Sau mai bine plecați acasă!!! E timpul ca PNL să iasă din starea naturală de prostie și să #rămânăacasă. Domnule ORBan, pentru că sunteți depășit de situație, pentru toate prostiile făcute, pentru bâlbâieli și incompetență, pentru nepăsare, pentru tot răul făcut acestei țări ar trebui să vă depuneți mandatul!!!’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri