Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

COVID-19/Județul Botoșani: 69 persoane se află în carantină, iar 807 persoane se află în izolare

21 martie 2020 | Eveniment

Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul județului Botoșani:
– în carantină instituționalizată sunt 69 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus)
– alte 807 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În ultimele 24 de ore, toate structurile de ordine și siguranță publică au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea criminalității. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, 261 de efective (echipe mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali ) au efectuat verificări pentru respectarea normelor legale impuse în contextul stării de urgență, ocazie cu care s-au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 în valoare de 16.200 lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu și o sancțiune în valoare de 10.000 lei pentru nerespecatrea măsurii de suspendare a activității a unui local public. Totodată, Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani a executat misiuni de pază/ordine publică în zona celor trei locații de carantină (9 jandarmi) și au venit în sprijinul polițiștilor pentru însoțirea unui convoi care a tranzitat județul (2 jandarmi). Alți 78 de jandarmi s-au aflat la misiuni de ordine publică, iar 30 la paza și protecția obiectivelor din competență, la care accesul publicului este restricționat.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231.508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

Alte decizii, precum și alte date de interes, vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri