Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

COVID-19: S-a decis ca încă două unități medicale din municipiul Botoșani să trateze pacienții cu coronavirus

27 aprilie 2020 | Administratie

Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a decis, ieri, ca încă două unități medicale din județul Botoșani să trateze pacienti cu Covid-19.

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani și Spitalul de Recuperare “Sf. Gheorghe” Botoșani au fost stabilite ca unități sanitare de nivel doi pentru pacienții asimptomatici și simptomatici cu forme ușoare.

Spitalul de suport pentru pacienții testați pozitiv sau suspecți cu virusul Sars-CoV-2 din județul Botoșani, conform Ordinului Ministrului Sănătății nr. 555/03.04.2020 rămâne Spitalul Județean de Urgență “MAVROMATI”.

Pentru asigurarea serviciilor medicale specifice pacienților covid în cadrul unităților sanitare menționate, în funcție de nevoile identificate, se va detașa personal medical de specialitate disponibil din unitățile sanitare din județ sau din alte județe.

Măsura a avut la bază necesitatea asigurării serviciilor medicale de urgență și pacienților noncovid, având în vedere că la ora actuală blocul central al Spitalului Județean de Urgență “Mavromati” înregistrează un număr mare de pacienți testați pozitiv cu coronavirus.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri