Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

„Cozi” de la alegerile din 2008

27 august 2015 | Administratie

votUn proces deschis anul trecut de Consiliul Judeţean pentru recuperarea a mai bine de jumătate de miliard de lei vechi se plimbă între Judecătorie şi Tribunal pentru că niciuna dintre instanţe nu-şi recunoaşte competenţa de

soluţionare. Concret, anul trecut, CJ a deschis o acţiune în instanţă prin care cerea 54.220 de lei de la 124 de persoane implicate în organizarea alegerilor din 2008. Printre acestea se află şi preşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, pe atunci prefect, dar şi angajaţi ai Instituţiei Prefectului, CJ şi Direcţiei Judeţene de Statistică. Procesul a fost deschis în urma unui control al Curţii de Conturi care a cerut CJ să recupereze 31.600 de lei de la cei implicaţi în organizarea alegerilor locale din 2008, dar şi contribuţia la sănătate aferentă acesteia, plus dobândă. Potrivit legii, pentru perioada cât au lucrat la alegeri, membrii birourilor electorale de circumscripţie şi locale trebuiau să primească 50 de lei pe zi, iar statisticienii, informaticienii şi personalul auxiliar, 35 de lei pe zi. Pentru că pe 23 mai cuantumul a fost majorat la 66 de lei pe zi, CJ a efectuat plata retroactiv. Sumele plătite în plus atunci trebuie, însă, recuperate.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri