”CREAȚIE, RECREAȚIE PRIN ARTĂ”- EXPOZIȚIE DE ARTĂ PLASTICĂ LA MUZEUL DE ETNOGRAFIE

Muzeul Județean Botoșani prezintă, în spațiul Muzeului de Etnografie, în perioada 21 mai – 6 iunie 2018, expoziția temporară de artă plastică intitulată ”Creație, recreație prin artă”.

Sunt etalate lucrări ale elevilor clasei a XII-a: Andrei Flavius Andrei, Creangă Laura Andreea, Onofrei Ioana Alexandra, Romaniuc Daniel Gabriel și Cerchez Andreea Mihaela și ai clasei a XI-a : Rotaru Ionuţ și Vezeteu Ella de la Centrul de Studii ”Ștefan cel Mare și Sfânt” Botoșani, elevi al căror talent este atent și cu dăruire coordonat de către doamna profesor Alina Gavril și sprijinit de doamnele director Elena David și director adjunct Carmelia Stanciu.

Aflați la prima lor expoziție colectivă, tinerii artiști aduc în fața publicului lucrări inspirate din natură sau din elemente de civilizație rurală, remarcabile prin aerul de prospețime și prin echilibru cromatic pe care-l degajă. Într-o lume a valorilor inversate, a ambițiilor și a superficialității, aplecarea spre frumos a tinerilor expozanți este de apreciat, cu atât mai mult cu cât arta plastică nu a reprezentat, încă, pentru vreo unul dintre ei, o opțiune de viitor.
Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 9.00-17.00. Accesul este gratuit.

(Visited 8 times, 1 visits today)