Cele mai citite

loader-image
Botoșani
07:44, 20 iulie 2024
temperature icon 23°C
cer acoperit de nori
Humidity 50 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:35
Sunset Sunset: 20:03

Ultimele Știri

Cum s-a văzut ieri: Târgul Agro-Zoo, destul de sărac la capitolul…public

22 septembrie 2013 | Eveniment

targ popautiVremea usor nefavorabilă, dar şi faptul că de regulă sâmbăta este ziua rezervată activităţilor casnice, au făcut ca prima zi a celei de-a patra ediţii a Târgului Agro- Zoo, acesta să fie mai vizitat de ceva mai puţini botoşăneni. De fapt, câteva sute de persoane au ajuns la Staţiunea de Cercetare Popăuţi, fie cu autoturismele proprii, fie cu mijloacele de transport puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean, co- organizator al manifestării. Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, spunea că în fiecare an, în ziua de duminică a Târgului vin cei mai mulţi vizitatori şi că se aşteaptă ca de fapt, astazi spaţiul expoziţional să fie plin de oameni.

Fermierii, inclusiv cei din Republica Moldova, şi-au adus la expoziţie oi, capre, vite, inclusiv doi tauri din rasa Angus. Nu lipsesc păsările de curte din diverse rase, porumbei si iepuri de companie. Vedetele expoziţiei de animale au fost însă trei pui de Ciobănesc Carpatin, care au făcut deliciul copiilor şi al adulţilor.

La târg sunt prezenţi in aceste doua zile şi politicienii locali, şefi de instituţii şi parlamentari. Între aceştia, deputatul Roxana Anuşcă, senatorul Viorel Grigoraş, vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu, directoarele DSVSA, Minodora Vasiliu şi Rodica Zelincă, şeful Fiscului, Radu Ţurcanu, rolul de gazde ale Târgului revenindu-le şefului CJ, Florin Ţurcanu, directorului Centrului de Creaţie, Aurel Melniciuc şi directorului Staţiunii Popăuţi, Ionică Nechifor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri