Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Daniel Horodniceanu, cercetat disciplinar după incidentul cu Poliția Rutieră

14 iunie 2023 | Stiri Nationale

Fostul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar după incidentul în care a fost implicat cu polițiștii de la serviciul rutier. Este pentru prima oară când un șef de acest nivel, din CSM, este anchetat. Inspecția judiciară a confirmat că fostul eșf al DIICOT este cercetat discipinar și a precizat ce măsuri va lua, în funcție de rezultatul verificărilor.

Daniel Horodniceanu, în prezent vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii, este cercetat disciplinar după incidentul în care a fost implicat cu polițiștii de la serviciul rutier. El este primul șef din magistratură, membru al CSM supus unei astfel de proceduri, desfășurată de Inspecția Judiciară. În 8 mai, CSM a a anunțat că Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu și va face verificări în cazul lui Daniel Horodniceanu, după incidentul din trafic. Fostul șef al DIICOT a fost oprit în trafic de poliţiştii ieşeni, moment în care i-a întrebat dacă ştiu cine este şi i-a ameninţat că va lua legătura cu şeful Poliției Iași.

„Inspecția Judiciară a dispus începerea cercetării disciplinare prealabile față de domnul procuror Daniel-Constantin Horodniceanu. Cercetarea disciplinară este o etapă confidenţială şi obligatorie a procedurii disciplinare, în cadrul căreia se stabilesc faptele şi urmările acestora, împrejurările în care au fost săvârşite, precum şi orice alte date concludente din care să se poată aprecia asupra existenţei sau inexistenţei vinovăţiei magistratului cercetat disciplinar”, a transmis Inspecția Judiciară.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri