Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

De astăzi este disponibilă platforma online pentru producătorii locali

14 aprilie 2020 | Agricultura

Direcția pentru Agricultură Județeană Botoșani vine în sprijinul producătorilor locali și, în acest sens, sesizând nevoia de a valorifica produsele autohtone pe o piață cât mai apropiata de locul de producție, a inițiat dezvoltarea unui parteneriat între aceștia și un integrator software din Botoșani care a realizat platforma online, PRODUS ÎN BOTOȘANI, www.produsinbotosani.ro , https://www.facebook.com/Produsinbotosani-108300784171255/ , în scopul sprijinirii desfacerii produselor locale către consumatori.

PRODUS ÎN BOTOȘANI – pentru CONSUMATORI LOCALI – de la PRODUCĂTORI LOCALI

Astfel, legumicultorii și pomicultorii botosaneni, precum și producătorii de preparate din carne sau produse lactate, panificație, apicultorii, piscicultorii, vor avea acces direct la consumatorul final, platforma web fiind adaptata si terminalelor mobile, cu posibilitatea geolocalizării producătorilor disponibili într-o anumita arie, facilitând astfel o distribuție zonală a produselor proaspete, mai ales în contextul actual, când se recomanda evitarea zonelor aglomerate.

Platforma este disponibilă începând de astăzi 14.04.2020, în online. 

Totodată vă informăm că pe toată perioada stării de urgență, conform OM nr.8 / 2020, art.3, alin.1, toate piețele agroalimentare de pe teritoriul Județului Botoșani rămân deschise, cu respectarea măsurilor impuse de autorități, venind în sprijinul producătorilor locali, dar și a consumatorilor. Monitorizăm permanent toate piețele agroalimentare din Județul Botoșani .

CUMPĂRÂND PRODUSE LOCALE, SUSȚINEM PRODUCĂTORII LOCALI  !

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri