Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Debut de stagiune la Teatrul „Mihai Eminescu”

27 august 2015 | Cultura

teatru-spectacolActorii Teatrului “Mihai Eminescu” a intrat oficial în stagiunea 2015-2016. Noul sezon a debutat cu repetiții pentru spectacolul „Câinele Grădinarului”, de Lupe de Vega. Din păcate, actorul principal Volin Costin este în

convalescenţă, aşa că nu va putea juca, el urmând să fie înlocuit. „De asemenea, vom reface și spectacolul «Aventurile baronului Munchhausen», adaptare făcută de Ion Sapdaru”, a spus Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu”. Directorul a precizat că stagiunea 2015-2016 va include participarea la câteva proiecte, care presupun organizarea de spectacole la Cernăuți, Soroca, Bacău, Galați și Suceava. „Primul este al Consiliului județean și prevede un turneu la Soroca și altul la Cernăuți. Un alt proiect este propus de comunitatea armenilor şi are în vedere comemorarea celor 100 de ani de la genocidul armenilor. Programul va include turnee la Bacău, Galați, Suceava, unde sunt importante comunități armenești“, a precizat Traian Apetrei. Oficialul a precizat că invitatul de onoare în noua stagiune, va fi Teatrul “Masca”, condus de regizorul și actorul Mihai Mălaimare. Directorul Teatrului a mai spus că speră că pe parcursul acestei stagiuni, se vor termina lucrările la clădirea din Piaţa Revoluţiei, iar trupa se va întoarce acasă. În prezent spectacolele se joacă la Casa Tineretului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri