Cele mai citite

loader-image
Botoșani
06:08, 5 martie 2024
temperature icon 2°C
nori împrăștiați
Humidity 81 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 17 Km/h
Clouds Clouds: 49%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:46
Sunset Sunset: 18:03

Ultimele Știri

Depistat la volan fără permis, a încercat să păcălească poliţiştii de frontieră

26 iunie 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți – Prut efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 03.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți-Prut – I.T.P.F. Iaşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii Păltiniș, județul Botoșani, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 34 ani.
La controlul de frontieră, bărbatul a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere, despre care a afirmat că este emis de autorităţile din Italia.
În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri