Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Dispensere pentru dezinfecția mâinilor, preșuri și substanțe dezinfectante asigurate de primărie pentru toate scările de bloc din Botoșani

13 aprilie 2020 | Administratie

Aproape 2000 de dispensere (aparate de dezinfecție a mâinilor) au fost recepționate luni de Primăria Botoșani și vor fi montate în cel mai scurt timp în toate scările de bloc de pe raza municipiului. Primarul Cătălin Flutur a coordonat, pe parcursul ultimelor zile, întreaga activitate de achiziție a dispozitivelor și a dat dispoziție pentru montarea acestora în fiecare scară de bloc.

În cadrul acelorași măsuri de asigurare a protecției în masă a botoșănenilor care locuiesc la bloc, primarul Flutur a stabilit modalitățile de colaborare cu asociațiile de proprietari din Botoșani, în conformitate cu prevederile ordonanțelor militare.

Astfel, încă de săptămâna trecută, municipalitatea a dotat toate scările de bloc cu preșuri și cu substanțe dezinfectante (certificate de instituțiile abilitate – este vorba de aceeași substanță pe care o folosesc unitățile ISU), cu care să fie îmbibate preșurile. Tot Primăria Botoșani va asigura și prima cantitate de substanțe dezinfectante pentru umplerea dispenserelor ce vor fi montate în scările de bloc.

Pentru substanțele dezinfectante ce vor fi folosite după epuizarea acestui prim stoc pus la dispoziție de primărie, în conformitate cu prevederile ordonanței militare nr. 8, asociațiile de proprietari vor lua măsuri de aprovizionare în timp util, astfel încât măsurile de protecție să fie asigurate pe toată perioada crizei pandemice.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri