Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Doi tineri răniți după ce mașina a rupt un gard și s-a oprit în zidul unei case

1 iunie 2024 | Eveniment

Doi tineri au fost răniți după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă, a rupt un gard și s-a oprit în zidul unei case. Evenimentul s-a produs pe raza localității Broscăuți, în această seară.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că cele trei persoane aflate în mașină, în momentul impactului, erau ieșite din interior. O fată de 22 de ani și un băiat de 23 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculului.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri