Cele mai citite

loader-image
Botoșani
19:25, 14 iulie 2024
temperature icon 34°C
cer senin
Humidity 24 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 8 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

DOINA FEDEROVICI: “ÎMI VOI FACE DATORIA CU ONOARE ȘI ONESTITATE PÂNĂ ÎN ULTIMA ZI DE MANDAT”

11 iunie 2024 | Politica

Le mulțumesc botoșănenilor că au ieșit duminică la vot și și-au exprimat voința.
Regret faptul că domnul Lucian Trufin nu a obținut mandatul de președinte al Consiliului Județean, pentru că dânsul ar fi fost o garanție a continuării proiectelor cu finanțare europeană care se află în desfășurare în acest moment. De aceea am insistat atât de mult în ultimele zile de campanie ca toți candidații să se angajeze în fața botoșănenilor că vor continua aceste proiecte. Prin intermediul consilierilor județeni pe care-i vom avea ne vom bate pentru continuarea acestor proiecte și pentru binele botoșănenilor.
Urmează circa 4 luni în care voi continua să îmi exercit mandatul de președinte al Consiliului Județean. Îmi voi face datoria cu onoare și onestitate până în ultima zi de mandat.
Îl felicit pe Cosmin Andrei pentru câștigarea unui nou mandat de primar al municipiului Botoșani și pe toți ceilalți candidați PSD care au câștigat alegerile locale. Le mulțumesc și celorlalți candidați pentru munca enormă pe care au depus-o
PSD este în continuarea cea mai puternică forță politică din județul Botoșani și sunt convinsă că, prin munca și seriozitatea noilor aleși locali social-democrați, PSD va continua să fie multă vreme de acum încolo principala forță politică a județului.
Din această postură, le propun tuturor celorlalte forțe politice care vor fi reprezentate în Consiliul Județean să iasă din încordarea din timpul campaniei electorale și să adopte o manieră constructivă, consensuală pentru bunăstarea județului nostru.
Vă mulțumesc!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri