Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Dorin Birta, vicepreședinte CJ: „Continuăm lucrările de refacere a infrastructurii pe drumurile județene!”

9 mai 2020 | Administratie

De vineri utilajele de asfaltare au intrat și pe ZONA DE NORD a județului Botoșani, acolo unde au început lucrările de asfaltare pe DJ 292 Dorohoi – Broscăuți.

Pe acest tronson de drum se va turna covor asfaltic într-un strat până la ieșirea din localitatea Broscăuți pe o distanță de 4 km.

Se estimează că aceste lucrări vor fi finalizate săptămâna viitoare, după care utilajele vor fi mutate pe DJ 291 C, Hilișeu Horia – Pomârla unde se vor executa lucrări de asfaltare (covor asfaltic într-un strat).

„Sunt ferm convins că și în acest an lucrările de întreținere și reparații pe drumurile județene se vor desfășura conform graficului stabilit, cu toate că traversăm această perioadă dificilă, iar în urma acestor lucrări cetățenii acestui județ și nu numai să se bucure de condiții optime de trafic”>, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani.

.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri