Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Dotări în sediile Primăriei Municipiului Botoșani, pe linia de prim-ajutor

7 septembrie 2023 | Administratie

În vederea aplicării unei măsuri de prim-ajutor cetățenilor care se adresează Primăriei Municipiului Botoșani dar și angajaților, cât și la recomandarea Consiliului European de Resuscitare, municipalitatea a îmbunătățit partea de dotări din acest punct de vedere.

La Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, Direcția de Taxe și Impozite Locale, Casa Cărții și Primăria Municipiului Botoșani vor fi disponibile 4 defibrilatoare automate.

Aparatele mobile vor putea fi manevrate de salariații municipalității, în baza unui instructaj susținut de specialiști în domeniu.

„Venim în sprijinul cetățenilor și încercăm să preîntâmpinăm evenimente nefericite. Intervențiile imediate în cazul unui stop cardio-respirator cresc șansele de supraviețuire. Din păcate, în trecut au fost situații pe care, prin aceste dotări, dorim să le evităm”, a conchis primarul Cosmin Andrei.

Întrucât sunt automate, aparatele vor fi ușor de manevrat și de un real ajutor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri