Cele mai citite

loader-image
Botoșani
20:26, 14 aprilie 2024
temperature icon 21°C
cer acoperit de nori
Humidity 45 %
Wind 11 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 18 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:25
Sunset Sunset: 19:01

Ultimele Știri

DOUĂ BOTOȘĂNENCE NOMINALIZATE LA GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚA SOCIALĂ

21 februarie 2024 | Social - Educatie

Liliana Ștefancu activează de mai bine de 10 ani la Primăria Vârfu Câmpului, unde a derulat activități și a înființat două servicii sociale în comună, ea fiind nominalizată la categoria Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare.

Gianina Maria Catană activează la Primăria comunei Vorona, tot de peste 10 ani. Asistentul social a derulat activități ce țin de asistență socială și pentru promovarea acestei meserii, fiind nominalizată la categoria Asistentul social din mediul rural.

Cele două pot fi votate pe site-ul Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNASR), la secțiunea VOT ONLINE până pe 26 februarie, ora 00:00.

Votul online contează 25% din rezultatul final. Cei care doresc să le susțină pe Liliana Ștefancu și Gianina Maria Catană pot vota o singură dată pentru un premiu folosind adresa de e-mail.

Eveniment de excepție la Ateneul Român
Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este evenimentul car celebrează realizările profesiei de asistent social și transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Colegiul Național al Asistenților Sociali premiază excelența pusă în slujba comunităților, familiilor, grupurilor vulnerabile, sprijinului uman și societății în ansamblul ei la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Evenimentul va avea loc în data de 19 martie 2024 și va fi prezentat de Andreea Marin- Ambasadorul Excelenței în Asistența Socială, iar Irina Baianț – una dintre cele mai populare soprane ale României, va oferi momentul artistic al serii.

Ediţia din acest an aduce din nou noutăți referitoare la premiile acordate în cadrul evenimentului, cu Premiul pentru Cel mai Bun Asistent Social Debutant, Absolvent 2023. Acest premiu dorește să încurajeze tinerii asistenți sociali să continue să activeze în domeniul social, domeniu cu o mare nevoie de profesioniști tineri, potrivit Recensământului forței de muncă din serviciile sociale realizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei în cadrul vieții sociale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri