Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Două drumuri sunt închise! Mai multe mașini au rămas blocate în zăpadă

12 ianuarie 2024 | Administratie

UPDATE ORA 10:

Sunt ÎNCHISE circulației:
DJ 291 K – DN 29 C Călinești – Leorda
DJ 282 Rediu – limită jud. Iași.

Pe DJ 294 Dîngeni – Mihălășeni circulația a fost RELUATĂ.
ȘTIREA INIȚIALĂ:

Vântul, care a avut intensificări de 55…60 km/h, a viscolit zăpada și a îngreunat circulația pe unele drumuri din județul Botoșani.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a închis DJ294 Dîngeni – Mihălășeni și DJ 282 Rediu – limită jud. Iași.

În ultimele ore, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani, s-au înregistrat șase apeluri din partea unor cetățeni care nu puteau înainta cu autovehiculele din cauza zăpezii de pe carosabil. Cele mai multe au vizat sectoarele de drum care au fost,ulterior, închise.5 autoturisme au rămas înzăpezite pe DC 13, între Săveni –Bodeasa, pe DN 24C, între Dămideni – Rînghilești, pe DJ 293, între Dorohoi –Havârna și pe DN 24C, între Dămideni – Ilișești.

Deasemeni, pe DN 29 D, un microbuz a ajuns, parțial, într-un șanț,însă nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

La aceste cazuri au intervenit drumarii de la Secția Drumuri Naționale și Direcția județeană de Drumuri,dar și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri