Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Drumuri monitorizate de prefectul județul

9 ianuarie 2024 | TOP Stiri

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, împreună cu inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, colonel Decebal Muraru, s-au deplasat în această seară în județ, pentru a monitoriza situația din teren, pe drumurile naționale 28 B Botoșani – Flămânzi și DN 29 Botoșani – Săveni.

Dumitru Clipaciuc, Șef Secția Drumuri Naționale, care coordona intervenția pe DN 28 B, a prezentat situația pe tronsoanele de drum național.

La această oră se circulă în condiții de iarnă pe toate tronsoanele de drumuri naționale și județene din județ. Se înregistrează viscol la sol, care aduce zăpada de pe acostament pe carosabil.
Din această seară, începând cu ora 22:00, până mâine dimineață, la ora 08:00, pe DN 29 Răchiți-Manoleasa, va fi restricționată circulația pentru vehicule cu masa mai mare de peste 7,5 tone.

Sorin Cornilă:
”Am ieșit pe teren pentru a evalua situația. La această oră, SDN acționează cu 27 de utilaje de deszăpezire pe tronsoanele de drum național, iar DJDP acționează cu 20 de utilaje. Se intervine constant pe zonele afectate de viscol și punctual acolo unde se situația o impune. Țin legătura în permanență cu inspectorii șefi ai ISU și IPJ, cu șeful SDN Botoșani și cu administratorii drumurilor județene.”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri