Echipa de conducere a IȘJ Botoșani a fost modificată

Echipa de conducere a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani are, de luni, o nouă componență.

Două cadre didactice ocupă funcțiile de inspectori școlari generali adjuncți, pe funcţiile deţinute până acum de Ana Maria Loghin şi Bogdan Suruciuc. Aceștia din urmă rămân inspectori de Limba Română și respectiv resurse umane.

Cristina Bălăucă este profesor de fizică la Colegiul Național Mihai Eminescu Botoșani, iar Ciprian Manolache este profesor la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga și, până astăzi, a fost inspector de Limba și literatura română.

„Probabil la luarea acestei hotărâri s-a luat în calcul cariera mea didactică și activitățile pe care le-am efectuat până acum la Colegiul Național Mihai Eminescu. Îmi place să mă implic foarte mult. Până acum nu am candidat la funcții de conducere, dar acum mi-am dat seama că pentru a face ceva trebuie să faci o echipă. Sunt onorată că voi lucra în această echipa. Sper într-o colaborare cât mai bună. Îmi place foarte mult să lucrez, să învăț și în același timp să aduc beneficii. Cel mai importatnt este să asigurăm ceea ce se cere, care este finalitatea acestui învățământ, că toți elevii să aibă parte de tot ce este mai bun, dar nu selectiv, toți elevii să fie la fel”, a declarat Cristina Bălăucă.

Vineri, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Şcolar Judeţean a validat schimbarea celor doi inspectori școlari generali adjuncți.

„Îmi propun să facem o echipă frumoasă, să lucrăm în primul rând pentru elevi, pentru cadrele didactice, pentru părinți. Să oferim transparență în procesul educațional și să identificăm și să promovăm cadre didactice competențe care să facă cinste județului nostru”, a declarat Ciprian Manolache.

(Visited 372 times, 2 visits today)