Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

EROUL ZILEI : MARA-CÂINELE POLIȚIST

6 martie 2024 | Eveniment

Mara, câinele specializat în prelucrare urme, a fost de un real ajutor pentru polițiști, ieri, când a contribuit semnificativ la prinderea unui tânăr bănuit că a tâlhărit un bătrân.

Antrenată să ia urmă de miros din locul faptei și apoi sa ne conducă către autor, Mara a îndeplinit cu succes misiunea de a-l prinde pe unul dintre cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei.

În momentul în care, unul dintre tinerii urmăriți a fost văzut pe câmp, îndepărtându-se, la comanda conductorului său, Bogdan Fedor, Mara a alergat spre acesta și a făcut tot posibilul să-l împiedice să-și continue deplasarea, întrucât distanta dintre forțele de ordine și acesta era destul de mare.

Mara l-a pus la pământ de câteva ori, acesta reușind să se ridice și să-și continue deplasarea, întrucât câinele polițist este antrenat să nu muște decât la comandă. Dar, prin acțiunile sale, a redus viteza acestuia de deplasare și a fost ajuns de forțele de ordine, care l-au imobilizat.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri