Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Eugen Ţurcanu şi-a luat … concediu medical

9 decembrie 2014 | Administratie

eugen turcanuConvocat la comisia de disciplină pentru a explica mutarea patinoarului din parc la Sala Polivalentă, Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, nu s-a mai prezentat în faţa comisiei, anunţând că este în concediu medical. Potrivit celor precizate de viceprimarul

Cosmin Andrei, comisia va stabili acum o altă dată pentru audiere, însă dacă Eugen Ţurcanu nu se va prezenta, se poate lua o decizie numai în baza documentelor existente. Directorul DSPSA va fi cercetat de către o altă comisie de disciplină si pentru refuzul de a demara procedura de achiziţie a teilor care urmau să fie plantaţi în locul arborilor tăiaţi în acest an. Eugen Ţurcanu a fost cercetat de altfel şi în luna februarie, după ce el a prezentat ziariştilor date referitoare la achiziţiile publice ale direcţiei, fără acordul ordonatorului principal de credite. Nici atunci nu s-a prezentat insa la audiere, luându-si concediu medical de o zi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri