Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Fake News! Tupeu de liberal cu rezultate zero! Niciun parlamentar de la PSD Botoșani nu a votat și nu va vota niciodată autonomie pe niciun fel de criteriu!

29 aprilie 2020 | Politica

Liberalii botoșăneni au sărit la gâtul meu și al colegilor deputați de la PSD Botoșani cu tupeu, minciuni, fără nicio legătură cu realitatea!

În loc să se ocupe cu protejarea medicilor, a antreprenorilor, a celor rămași fără loc de muncă, a părinților care nu au cu cine să lase copii până la deschiderea școlilor, senatorul Zero Barat aruncă cu lături în PSD!

Senatorul botoșănean de la PNL cu rezultate Zero la toate capitolele a ieșit cu un FAKE NEWS grosolan pentru abaterea atenției publice de la iresponsabilitatea și incompetența Guvernului său de a proteja românii de consecințele sociale și economice ale pandemiei de COVID-19.

Îi cer public senatorul Zero Barat să ne arate votul dat de mine sau colegii mei de la PSD pe proiectul de lege invocat. Nu există niciun vot pentru că nu am votat așa ceva. FAKE NEWS!

Botoșănenii nu uită însă votul parlamentarilor PNL de Botoșani împotriva bugetelor anuale și amendamentelor care aduceau investiții în județ!

Înainte să deschidă gura și să debiteze minciuni îl invit pe senatorul liberal Zero Barat să consulte declarațiile și poziționările publice pe care le-am exprimat în calitate de parlamentar cu privire la subiectul autonomiei etnice: „PSD susţine o singură ţară şi un singur stat unitar care se numeşte România. Nu există secui şi nici ţinut SecuiescTransilvania este România şi România este Transilvania. În România există doar cetăţeni români de etnii diferite. Nu vom fi de acord niciodată cu autonomia niciunei regiuni pe teritoriul ţării noastre.

 

https://www.bursa.ro/razvan-rotaru-deputat-psd-consider-ca-a-venit-timpul-sa-reactionam-din-punct-de-vedere-institutional-si-sa-inchidem-o-data-pentru-totdeauna-subiectul-autonomiei-81548334

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/un-deputat-psd-face-o-propunere-care-ar-scoate-udmr-din-parlament-856946

https://www.mediafax.ro/politic/un-deputat-psd-ii-solicita-lui-iohannis-organizarea-unui-referendum-extins-pe-tema-autonomiei-locale-16920945

https://www.agerpres.ro/comunicate/2017/11/06/comunicat-de-presa-parlamentar-psd-razvan-rotaru-12-45-30

 

Minciuna are picioare scurte! PNL nu știe altceva decât să mintă, să manipuleze, să distrugă!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri