Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:36, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 82 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

FC Botoșani – Chindia Târgoviște 3-2. Mihai Teja, start perfect la Botoșani

19 iulie 2022 | Sport

FC Botoșani a debutat cu dreptul în primul meci din noul sezon competițional a Ligii 1 în față celor de la Chindia, scor 3-2, la capătul unui meci extrem de spectaculos.

Partida a început abrupt, cu faultul lui Celea în careu asupra lui Sekou din minutul 2. Mailat a executat penalty-ul și a deschis scorul pentru Botoșani.

Avantajul botosanennilor nu a durat mult, oaspeții egalând în minutul 13. Neguț a recuperat mingea din picioarele lui Șeroni, i-a pasat lui Șerban, iar mijlocașul Chindiei a șutat puternic de la marginea careului, fără șanse pentru Pap. Jocul a continuat să fie unul deschis, iar Botoșani a reușit să puncteze din nou.

Min. 29 GOOOL! FC Botoșani majorează scorul cu aproape 15 minute înainte de fluierul final al primei reprize. Florescu lovește excepțional cu capul și trimite mingea în plasa porții.

Min. 32 GOOOL FC Botoșani! Mailat își trece în CV prima dublă din această stagiune a Superligii. Gazdele se desprind rapid de Chindia și calmează jocul.

Min. 48 GOOOL! Chindia reintră în joc. Oaspeții reduc diferența prin golul lui Andreas Mihaiu și răsuflă ușurați în startul reprizei secunde. Șansele de a restabili egalitatea se măresc, iar meciul devine din ce în ce mai palpitant.

 

„Este primul meci, venim după o perioadă de pregătire, după o perioadă în care s-au mai schimbat mulți jucători. Mai avem nevoie de câțiva jucători ca să completăm lotul dar una peste alta eu sunt mulțumit, băieții s-au pregătit foarte bine în Austria și sper să arătăm asta în primul meci cu Chindia. Un meci destul de greu, întâlnim o echipă care și ea a suferit schimbări pe banca tehnică și cred că au mai adus și câțiva jucători. S-a schimbat un pic și lotul”.

– Mihai Teja, antrenor FC Botoșani

 

Au marcat: Mailat 3 (pen), 31 Florescu 29 / A. Șerban 13, Mihaiu 48

  • în minutul 61 oaspeții au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Căpușă
  • în minutul 68 Mateus (Botoșani) a fost și el eliminat pentru cumulul de galbene

FC Botoșani – Chindia, echipe de start

FC Botoșani: 1. Ed. Pap – 19. Patache, 6. Dican, 32. Șeroni, 30. Țigănașu – 27. Ed. Florescu, 18. Perianu, 10. Târcoveanu – 16. Malat, 17. Camara, 9. Mateus
Rezerve: Ureche, Sno, Moescu, Petkovski, Obedeanu, Dragu, Shahaf, Tisdell, Grubac
Antrenor: Mihai Teja

Chindia: 33. Căbuz – 98. Căpușă, 6. Celea, 25. Boldor, 80. Dumitrașcu – 8. Dulca, 5. Vorobjovas – 17. Șerban, 17. Chamed, 59. Popdaiuc – 10. Neguț
Rezerve:  D. Moldovan, Jipa, Atanase, C. Dinu, Mihaiu, Riza, Cherchez, Passaglia, Ioniță
Antrenor: Adrian Mihalcea

 

 

 

 

FC Botoșani ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 34 al meciului cu Chindia, la scorul de 3-1. Sistemul VAR a dat greș și de această dată. Partea bună este că rezultatul nu a fost viciat, formația lui Teja câștigând cu 3-2.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri