Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Fermierii sunt așteptați până pe 7 iunie 2024 să depună Cererea de plată!

3 iunie 2024 | Administratie

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că termenul limită de depunere a Cererilor de Plată, în cadrul Campaniei 2024, este data de 07 iunie inclusiv.
Asigurăm fermierii de tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă în Campania 2024.
Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online.
Fermierii se vor prezenta la sediile APIA pentru semnarea cererilor, iar cei care vor utiliza semnătura electronică, vor anunța în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) funcționarul responsabil.
Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenție informațiile înscrise în documentația depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024.
Reamintim fermierilor că depunerea cererilor nu va fi prelungită cu perioada în care să poată înregistra cereri de plată cu aplicarea de penalități.
Adresăm rugămintea UAT-urilor din județ de a elibera cât mai repede posibil adeverințele necesare, astfel încât fermierii să depună cererile de plată în termenul stabilit.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri