Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

”Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul!”

3 octombrie 2023 | Administratie

Mijloacele de transport în comun pot salva orașul de la poluare! Un nou proiect inovator „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul” va debuta curând, în Botoșani, aducând cu el o valoare educativă semnificativă pentru copiii din clasele 1-4, proiectul fiind conceput pentru toate școlile de pe raza municipiului.

Scopul său este să îi învețe pe cei mici importanța utilizării autobuzului și beneficiile pe care această alegere le aduce mediului înconjurător și comunității din care fac parte.

În cadrul acestei inițiative, copiii vor fi încurajați să devină adevărați „eroi ai autobuzului”. Prin experiențe practice și interactive, ei vor descoperi de ce transportul public este atât de vital. Programul începe cu o excursie educațională cu autobuzul, unde elevii vor învăța cum utilizarea acestui mijloc de transport poate face o diferență semnificativă în comunitatea lor și în mediul înconjurător.

Pe parcursul proiectului, copiii vor primi și lecții de siguranță rutieră, învățând regulile și comportamentul adecvat în timpul călătoriilor cu autobuzul. Vom încuraja micuții să devină ambasadori ai acestui mod de transport în comunitatea lor, împărtășind cunoștințele dobândite cu prietenii, familia și vecinii lor.

„Cu fiecare etapă a proiectului, sperăm să observăm o schimbare pozitivă în comportamentul copiilor și să constatăm o creștere a utilizării transportului public în Botoșani. Acești mici „eroi ai autobuzului” sunt chemați să devină modele pentru ceilalți și să contribuie la crearea unui oraș mai sigur, mai ecologic și mai responsabil. Astfel, proiectul „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul” nu reprezintă doar o inițiativă educațională, ci și un pas important către un viitor mai bun pentru comunitatea noastră și pentru mediul înconjurător. Alătură-te și tu acestei călătorii și fii un erou pentru Botoșani!”, a declarat primarul Cosmin Ionuț Andrei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri