Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

„FII ȘI TU EROU! MERGI CU AUTOBUZUL” PORNEȘTE LA DRUM!

18 octombrie 2023 | Administratie

Botoșani își deschide porțile către o excursie educațională de excepție, proiectul „Fii și tu erou! Mergi cu autobuzul”. Acesta nu este doar un simplu proiect, ci o chemare către fiecare copil din clasele 1-4 să devină pionier al schimbării. Să urce la bordul autobuzului și să pornească într-o călătorie a cunoașterii și responsabilității, unde fiecare stație este o oportunitate de învățare și fiecare călătorie este o șansă de a face lumea din jur mai bună.
Scopul acestui proiect este măreț – nu doar să învățăm copiii cum să utilizeze autobuzul, ci și să le cultivăm conștiința ecologică și responsabilitatea față de comunitatea din care fac parte.

„Astăzi nu doar începem o călătorie cu autobuzul, ci și o călătorie spre un oraș mai bun, mai verde. Acești mici eroi ai autobuzului sunt atât viitorul, cât și prezentul comunității noastre. Ne dorim ca ei să devină modele pentru ceilalți și să ne arate cum pasiunea și încrederea pot schimba lumea” – a declarat cu încredere primarul nostru, Cosmin Ionuț Andrei.

Acest proiect se va desfășura în parteneriat cu Eltrans și cu mai multe unități de învățământ de pe raza municipiului în perioada 16-30 Noiembrie.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri